Главная » Статьи » Мои статьи |
Товченики із судака
Товченики із судака600 г судака2 яйця 4 скибочки білого несвіжого хліба 1/2 ч. л. солі 1/2 ч. л. чорного перцю горошком мелений мускатний горіх 1/2 ч. л. духмяного перцю горошком 1/2 цибулини 1 склянка молока олія Очистіть рибу від кісточок та шкіри, поріжте на маленькі шматочки та потовчіть у ступі. З хліба зріжте скоринку та замочіть у холодному молоці на 15 хвилин. Ретельно відіжміть. Цибулю натріть на дрібній тертушці, відіжміть від зайвої вологи, духмяний та чорний перець розітріть у ступі. Жовтки відділіть від білків. Білки збийте в піну, як на безе, щоб можна було перегорнути миску та білкова піна залишалась на місці. Жовтки змішайте зі спеціями, сіллю, цибулею, хлібом та судаком. Ретельно перемішайте та трохи відбийте фарш. Беріть у руку та кидайте в миску, повторіть 5—6 разів. Додайте білки та обережно перемішайте. Розігрійте пательню з великою кількістю олії, щоб краї товчеників теж засмажилися. Формуйте товченики руками, змоченими в олії, щоб фарш не липнув до рук, або викладайте просто ложкою відразу на пательню. Смажте з обох боків на дуже добре прогрітій олії, але на помірному вогні. Добре смакує з картопляним пюре. ТутФуд - украинские блюда | |
Просмотров: 364 | |
Всего комментариев: 0 | |