Ковбаски рибні севастопольські
Ковбаски рибні севастопольськіКовбаски рибні севастопольські Філе риби — 81, шпик — 20, часник — 2, яйця — 1/5 шт., сухарі пшеничні — 15, жир для смаження — 15, масло вершкове — 5, майонез — 20, складний гарнір — 150. Вихід— 270. Рибу розібрати на чисте філе, пропустити два рази крізь м'ясорубку з додаванням шпику і часнику, заправити сіллю, перцем, перемішати і вибити, сформувати ковбаски, запанірувати у льєзоні, сухарях і смажити у напівфритюрі, довести до готовності у жаровій шафі. Подавати із складним гарніром. Окремо можна подати соус майонез.
|
Категория: Мои статьи | Добавил: balagan (14.07.2010)
|
Просмотров: 1391
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[
Регистрация |
Вход ]