Главная » Статьи » Мои статьи

Ковбаски рибні севастопольські

Ковбаски рибні севастопольські

Ковбаски рибні севастопольські Філе риби — 81, шпик — 20, часник — 2, яйця — 1/5 шт., сухарі пшеничні — 15, жир для смаження — 15, масло вершкове — 5, майонез — 20, складний гарнір — 150. Вихід— 270. Рибу розібрати на чисте філе, пропустити два рази крізь м'ясорубку з додаванням шпику і часнику, заправити сіллю, перцем, перемішати і вибити, сформувати ковбаски, запанірувати у льєзоні, сухарях і смажити у напівфритюрі, довести до готовності у жаровій шафі. Подавати із складним гарніром. Окремо можна подати соус майонез.
Категория: Мои статьи | Добавил: balagan (14.07.2010)
Просмотров: 1391 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]